Uitleg vacatures

Op de Onderwijsvacaturebank kunnen schoolbesturen gratis vacatures voor het primair onderwijs plaatsen. U bepaalt hoe lang uw vacature zichtbaar is. U kunt dus ook eenvoudig doorlopende vacatures publiceren, bijvoorbeeld voor oproepkrachten of stageplaatsen.

Een samenvatting van uw vacature is zichtbaar voor alle bezoekers van de Onderwijsvacaturebank. De details van uw vacature zijn alleen toegankelijk voor werkzoekenden met een account voor de Onderwijsvacaturebank. Via deze detailpagina kunnen werkzoekenden direct solliciteren op uw vacature. De sollicitaties met cv en motivatie ontvangt u op het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

Elk schoolbestuur heeft een brief ontvangen met inloggegevens voor de Onderwijsvacaturebank. Met deze gegevens wijst u een beheerdersrol aan. Indien u uw p&o-taken aan een administratiekantoor heeft uitbesteed, dan kunt u een medewerker van het kantoor aanwijzen als beheerder.

De beheerder wijst vervolgens medewerkersrollen aan. Dat kan ook een dezelfde persoon zijn als de beheerder. De medewerker werkgever kan vacatures aanmaken voor alle scholen van een schoolbestuur, een medewerker school alleen voor de school waarvoor hij is aangewezen.

Als u als startdatum de huidige datum selecteert, is uw vacature direct zichtbaar. De ingangsdatum is de datum vanaf wanneer de vacature daadwerkelijk ingaat. U kunt ook vacatures inplannen voor publicatie. Selecteer dan een publicatiedatum in de toekomst.