Veelgestelde vragen

Wij vragen je om je account te bevestigen zodat we er zeker van zijn dat het door jou opgegeven e-mailadres correct is. Je kunt je account bevestigen via de link in de e-mail die je hebt ontvangen direct na het aanmaken van je account, of door deze link in je browser te kopiëren. Belangrijk: Bevestig je account uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de e-mail. Niet-bevestigde accounts worden na 14 dagen gedeactiveerd.
Kijk eerst of de e-mail niet per ongeluk in de spamfolder van je mailprogramma terecht is gekomen, en controleer of de afzender van de e-mail niet in de lijst met geblokkeerde adressen staat.. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat je een typefout in je e-mailadres hebt gemaakt. Vul je gegevens opnieuw in op de aanmeldpagina.
Ga naar de Inlogpagina en klik op ‘Ik ben mijn wachtwoord kwijt’.
Om je gegevens te wijzigen log je in via Inloggen; hierna kom je op het Dashboard voor kandidaten. Op het tabblad Mijn gegevens kun je al je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.
Het e-mailadres is gekoppeld aan het account en kan zodoende niet worden aangepast. Wanneer u uw e-mailadres toch wilt aanpassen, zult u een nieuwe account moeten aanmaken en het oude verwijderen.
Als je niet meer weet onder welk e-mailadres je je account hebt aangemaakt, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar [email protected].
Het e-mailadres voor het inloggen op de Onderwijsvacaturebank is hetzelfde e-mailadres wat bekend is bij de Afdeling Casemanagement Re-integratie.
Er zijn twee mogelijkheden: - Je kunt er voor kiezen om je profiel te behouden en alle gegevens op niet-zichtbaar te zetten. Dan ontvang je van ons geen e-mails meer en kunnen werkgevers jouw CV niet meer inzien.Om dit te doen klik je ‘Mijn CV-profielen’ aan. Deze CV-profielen kan je verwijderen, de overige gegevens blijven nog bestaan. Wanneer je na verloop van tijd weer zoek wil gaan naar een andere baan, hoef je alleen nog maar een CV-profiel toe te voegen en een publicatiedatum in te stellen. - Als je er zeker van bent dat je jouw gegevens definitief uit de Onderwijsvacaturebank wilt verwijderen, dan kan dat vanuit je pagina ‘Mijn gegevens’. Let op: Als je je profiel verwijdert, dan worden je persoonlijke gegevens, je CV’s, je CV-profielen, je sollicitaties en je overige gegevens bij je profiel direct en onherroepelijk verwijderd. Deze gegevens zijn daarna niet meer terug te halen. Je kunt hierna niet meer inloggen op de site. Je kunt natuurlijk wel weer een nieuw account aanmaken.
Dit kunt u zelf nagaan in het dashboard onder het kopje ‘Sollicitaties’. De Onderwijsvacaturebank kan zelf niet controleren of uw sollicitatie juist is verzonden.
Wanneer je bent ingelogd, kun je op het dashboard onder ‘Mijn CV’ één of meerdere CV’s uploaden als Word- of PDF-document. Klik op de button ‘Bestand uploaden’ en selecteer je document.
In het dashboard onder het kopje ‘CV’ kun je je CV verwijderen. Maar let op: als je deze verwijdert betekent dit ook dat je profiel niet meer vindbaar is.
Het kan zijn dat de internetbrowser verouderd is. Een update kan de oplossing zijn.

Internet Explorer – Klik rechtsboven op het tandwiel icoontje ‘extra’ en selecteer vervolgens ‘Over internet explorer’. Zet het vinkje aan bij ‘Nieuwe versies automatisch installeren’.
Mozilla Firefox – Klik rechtsboven op het icoontje met de drie strepen, selecteer onderin het vraagteken icoontje en klik op ‘Over Firefox’. Firefox zoekt automatisch naar updates en installeert deze.
Google Chrome - Klik rechtsboven op het icoontje met de drie strepen en selecteer vervolgens ‘Update Google Chrome’. Als dit er niet tussen staat, is uw browser al geüpdatet.
Om te solliciteren moet je profiel compleet zijn. Controleer of je alle gegevens hebt ingevuld en een CV hebt geúpload.